Be EMKA printed by Snel – Snel


Be EMKA printed by Snel

ELK PROJECT IS UNIEK…

Heeft u een specifiek project in gedachten, een gek idee of een boodschap die moet aanslaan? Bij Snel – Be EMKA, luisteren we en denken met u mee om uw idee te realiseren. Heeft u passie voor papier, vraagt uw ontwerp gemaakt te worden in een moderne omgeving met een machinepark om topkwaliteit te leveren? We begeleiden u doorheen het proces en beloven een ijzersterk resultaat. We willen dat u tevreden bent want dan zijn wij dat ook.

U, als communicatiebureau, branding agency, vormgever, uitgeverij, KMO, start-up of multinational… u kunt bij ons terecht met uw fantastisch ontwerp, idee of vragen. Samen vertalen wij uw noden naar een realiseerbaar topproduct om te scoren!

Uw kwaliteit is onze zorg en daarvoor kiezen wij om alles onder één dak uit te voeren met respect voor de natuur en de medemens. Zijn de woorden high-end, commercieel en kwaliteit in combinatie met een korte termijn heel belangrijk voor u? Dan is drukkerij Snel – Be EMKA een Belgisch familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring, de oplossing voor u.

 

WIJ DRUKKEN VOOR U

> Boeken & kunstboeken
> Magazines
> Catalogi
> Strips
> Kinderboeken
> Romans
> Folders & brochures
> Flyers

 

SCHOOL DRUKWERK

Met meer dan 30 jaar ervaring in de schoolsector als als bevoorrechte en vertrouwde partner voor scholen (schoolagenda’s, schoolplanningen,…), biedt Snel – Be EMKA u oplossingen op maat, made in Belgium.

Bij Snel – Be EMKA, is personalisatie onze kracht: bij ons bepaalt de leerkracht de inhoud van de schoolagenda en/of de cursus en het aantal exemplaren: breed scala aan beschikbare sjablonen, opmaak van de lay-out, brede kleuren- en afwerkingkeuze… We beantwoorden al uw behoeften op het gebied van drukwerk op kleine of grote schaal, al dan niet gepersonaliseerd, van de eenvoudige tot de meest complexe. Zet al uw ideeën concreet op papier. We beheersen perfect alle technieken om uw project zo succesvol mogelijk te maken. Meer info.

Sinds 2019 is Be EMKA (kantoor in Kruisem) de Vlaamse dochteronderneming van de drukkerij Snel, die haar hoofdkantoor in Luik heeft en ook een kantoor in Parijs heeft. In principe is er niets veranderd: uw drukwerk wordt nog steeds in België geproduceerd, op een steenworp afstand van u, en wij bieden u altijd topkwaliteit.