School drukwerk – Snel

In de loop der jaren hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van schooldrukwerk door samen met actoren op dit domein te werken. We hebben regelmatig contact met leerkrachten, directeuren, economen…, waardoor we op de hoogte blijven van de laatste trends en het laatste nieuws. Dankzij deze expertise worden verschillende oplossingen aangeboden, aangepast aan de behoeften en netwerken van de verschillende scholen.

Wat zoekt u?

Hulp nodig bij de opmaak van uw drukwerk?

Bent u op zoek naar standaard producten of hebt u al een kant en klare PDF?

Doe een beroep op het Be EMKA team!

Onze medewerkers staan je met raad en daad bij tijdens jouw project. Hun missie: jouw ideeën tot leven brengen!

Een 5-sterrenservice waarbij onze grafisch ontwerpers de opmaak van uw schooldrukwerk verzorgen (klasagenda’s, cursus- en syllabusmateriaal, schoolplanners, blocnotes, nieuwsbrieven, schoolbrochures en elk ander traditioneel drukwerk).

Hoe werkt het? Niets is eenvoudiger: stuur ons jouw aanvraag en geef ons zoveel mogelijk informatie (formaat, kleuren, aantal exemplaren, deadlines, enz.). Wij sturen jou dan een offerte.

Download

Ontdek Snel’s diensten

Contacteer ons

We hebben het platform Citolia gecreëerd waarop u uw drukwerk kunt bestellen. Op Citolia vindt u:

Standaardproducten: schoolagenda’s, schoolkalender, plannings- en lerarenagenda.

Personaliseerbare producten: de inhoud aanpassen van standaardproducten, extra pagina’s toevoegen of uw eigen kaft invoegen. Een aanpasbare versie van elk product is mogelijk.

100% gepersonaliseerde producten, totale vrijheid! Wij brengen uw projecten tot leven.

Ga naar Citolia